Skogryddere

Ta vare på ryggen din – den kan ikke skiftes ut

Gode arbeidsforhold er viktig for at du skal yte godt og oppnå gode resultater i arbeidet du gjør. Det viktigste elementet ved gode arbeidsforhold er allikevel at det skal redusere skader og slitasje på kroppen din. Hard jobbing og kraftige verktøy er til ingen nytte hvis det ikke også tar hensyn til deg og helsen din. Husqvarnas skogryddesager er alle utstyrt med ergonomiske seler med bred ryggstøtte, skulderstropper og hoftebelter som fordeler vekten over et større område. For å bedre passformen ytterligere, har de også en justerbar bakplate. Alt dette gir deg bedre komfort og ergonomi, som igjen hjelper deg til å arbeide mer effektivt.

 Alltid klar og enkel å håndtere

Alle Husqvarnas skogryddesager har en stoppbryter med autoretur. Det betyr at når maskinen slås av, går stoppbryteren automatisk tilbake til startposisjonen, slik at det blir enklere å starte den neste gang den skal brukes. Dermed er ryddesagen alltid klar for deg og dine oppgaver.

Vi har et ønske om at produktene våre skal ha en lang levetid, og dette krever at maskinene jevnlig vedlikeholdes. Derfor har vi sørget for at vedlikeholdet er enkelt, og takket være den magnetiske låseboltholderen kan du bytte blad både sikkert, raskt og enkelt. På denne måten er det lett å holde skogsryddesagen din i stand, slik at du kan dra nytte av den i mange år fremover.